Over mij

“De meest fundamentele en krachtige manier om verbinding met iemand te maken, is luisteren. Alleen maar luisteren. Misschien is het belangrijkste wat wij elkaar ooit kunnen geven wel onze aandacht…  Een liefdevolle stilte heeft vaak meer kracht om te helen en te verbinden dan de meest goedbedoelde woorden.”  

Rachel Naomi Remen

Anneke Duinkerken

Anneke Duinkerken

Mijn passie is het leveren van een wezenlijke bijdrage aan de ontwikkeling en groei van mensen. In de rol van therapeut, coach of trainer ondersteun ik jou in je persoonlijke groei- of veranderproces. Individueel of in groepen. Ik zie mijzelf facilitair aan jouw proces, waarin jij altijd de regie hebt. En waar ik aan bijdraag vanuit mijn zijn, vanuit mijn expertise en vanuit de totaalbenadering van lichaam én geest.

Mijn expertise heb ik opgebouwd met verschillende opleidingen, werkervaring en persoonlijke levenslessen. Daarbij is lichaamswerk erg verrijkend voor mij geweest. Toen ik voor het eerst in contact kwam met (emotioneel) lichaamswerk, heeft dat mij letterlijk en figuurlijk in beweging bracht. En dat doet het nog steeds! Het geeft mij meer energie en plezier, meer inzicht, meer contact met mijn levensstroom, meer léven. Inmiddels heb ik verschillende opleidingen voor lichaamsgeoriënteerde psychotherapie afgerond, zoals Integrated Psychotherapy en NARM, en werk ik al jaren met veel plezier vanuit mijn eigen praktijk.

Om mensen te begeleiden en hun specifieke kracht te laten ervaren kan ik putten uit een rijk palet aan methodieken en werkervaring uit hulpverlening, communicatie, management, organisatieadvies en teamontwikkeling.

Anneke Duinkerken was werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige en in verschillende management functies (MBA). Verder werkte zij ook als trainer (communicatie, management en teamontwikkeling), coach en organisatieadviseur. Als verpleegkundige is zij BIG geregistreerd. Als therapeut is zij aangesloten bij de SBLP, de beroepsorganisatie voor lichaamsgerichte (psycho) therapeuten en ze is geregistreerd als therapeut bij de koepelorganisatie RBCZ. 

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 61916994